Søg
Close this search box.

Gode råd ved køb af vielsesringe

Jeres vielsesring er ringe der skal holde i mange år. Det er ofte en god ide at vælge ringe der er lavet af et anerkendt mærke, der har erfaring med vielsesring. Bestil jeres vielsesring i god tid. Når først I går i gang med at finde jeres ringe vil I opdage, at det godt kan være lidt sværere at beslutte sig for hvordan ringene endeligt skal se ud.

Det vigtigste er selvfølgelig at lytte til dit hjerte, men lidt fornuft er nu også godt. Skal I fx have ens vielsesring? Skal de være med eller uden diamanter? Skal det være en vielsesring lavet af guld, hvidguld eller rosaguld? Bruger du dine hænder meget, skal du overveje en enkelt mellemvidde i stedet for en helt smal vielsesring fyldt med diamanter.

 Har du været så heldig at få en forlovelsesring og skal nu til at beslutte dig for en vielsesring, så tag forlovelsesringen med. Du vil garanteret gerne blive ved med at gå med din forlovelsesringe efter I er blevet gift. Her kan det være vigtigt, at de to ringe ser godt ud sammen – om du vælger at gå med dem på samme finger eller på hver sin hånd.

Skal vielsesringen sidde på højre eller venstre hånd?

Svaret er enkelt:
I gamle dage blev man forlovet på venstre hånd og gift på højre hånd.   

Efter sigende startede man ud på venstre hånd, fordi den hånd var tættest på hjertet. I dag gør man det, der føles bedst.

Hvor skal din vielsesring sidde?

De råd og den vejledning I får hos os, hviler på erfaring med kunder og butik, og mit bedste råd, om du skal bære din vielsesring på højre eller venstre hånd er, at mærke efter, ganske enkelt mærke, hvad der føles godt. Når vi står med to der elsker hinanden som besøger os i butikken, så lader vi dem prøve en masse vielsesringe, uden at tænke for meget, for så ser vi tydeligt hvilken hånd de intuitivt foretrækker at bære vielsesringen på.

Det hænger sammen med hvem vi er, hvordan vi bruger vores hænder i det daglige, hvad der føles naturligt og rigtigt. Den naturlige følelse, at ringen er rar at have på, er vigtigst, synes vi, og må gerne komme før gamle traditioner.

Når vi iagttager de mange kærestepar, der kommer her, kan vi se, at det nok fordeler sig meget ligeligt om vielsesringen skal sidde på højre og venstre hånd.

Kort sagt; vielsesringe handler om jer og jeres ønsker.

Og som en ekstra service her i butikken kan man bestille tid, til at komme i butikken efter lukketid. Hvor man i ro og hyggelige omgivelser kan sidde og vælge sine ringe.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.