Søg
Close this search box.

Dream-teamet og vores butik.

I hjertet af Brande city, finder i Brande Smykkecenter.
Butikken åbnede i 2011, men pr 1/12 2018 overtog Malene og Claus Bjerg butikken.

Malene har tidligere været ansat som time-arbejder i butikken, men er uddannet indenfor den pædagogiske sektor. Malene er en del af det hele, butikken, driften, kunderne og fagligheden, og elsker at møde sine kunder i hverdagen og yde den berømte service.
Claus er ansat på Siemens, og har været det siden 1999, han tager sig af økonomien og driften i butikken.  Alle ansatte i butikken bor og lever i Brande, vi tager del i lokalmiljøet og er stolte af og brænder for vores by.

Anne
Anne

Anne har jeg været så heldig at have haft som en nær kollega inden jeg overtog butikken. Hun er en faguddannet ”nørd” i aller fineste forstand.

Hendes viden om smykker og ædelstene rækker næsten uendeligt, og det hun ikke måtte vide, finder hun uden tvivl ud af.  Hun har et stort kendskab til vores kunder, og hun er et enormt glad og smilende væsen der går lang for at yde en fantastisk service. Hun er uundværlig, føles det som. Hun er, mit overblik, min sparringspartner og min højre hånd.

Malene
Malene

Malene er en del af det hele, butikken, driften, kunderne og fagligheden, og elsker at møde sine kunder i hverdagen og yde den berømte service.

I butikken kan i møde Anne og jeg, hvor vi hver dag gør vores ypperste for at hjælpe og glæde vores kunder. 

Vielsesringe

Vi er meget dygtige på vielsesringe, og hvis i skal finde de ringe i drømmer om er vi meget behjælpelige med dette. I kan endda under ”kontakt” booke en tid til at komme i butikken en aften, hvor vi sammen kan finde frem til hvilke vielsesringe i skal have, i fred og ro.

I butikken og på shoppen

I butikken og på shoppen finder i et bredt udvalg af smykker, ure og living. Vi sælger smykker fra en bred vifte af de kendte smykkebrands så som, Blossom Copenhagen, Mads Z, Nordahl Andersen, Blomster Jewelley, Per Borup og mange flere. Vi sælger living fra mange lækre mærker så som, Kay Bojesen, Keis & Fiedler, Brainchild samt Piet Hein. Og af ure kan b.la nævnes, Festina, Jaguar og BeringTime.

 Under Outlet finder du udgåede modeller, som vi sælger ud af til nedsatte priser.

Under fanen SecondHand, Finder du smykker som er blevet shinet op efter de har lagt i skuffen og ventet på at blive fundet. Derfor er jeg med til at give jer muligheden for at få et lækkert smykke, til en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mit hjerte brænder for smykker, og derfor skal de fine gamle ting vi har liggende hjemme have lov til at få et nyt liv.

-Vi køber gamle smykker ind, til de gældende guld- og sølvpriser. Du har derfor mulighed for enten at få penge for dine gamle smykker, eller bytte til nyt i butikken.

I butikken skyder vi også huller i ørerne, med produkter fra INVERNESS. Aldersgrænsen for at få lavet huller i ørerne er som udgangspunkt 6 år.

Vi hjælper også gerne med firmagaver, indgravering, pokaler og Brande City gavekort.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.